(Відео) Батько Тіни Кароль щиро розкаявся в інтерв’ю: пригнічував талант та бажав доньці стати посередністю

Шлях зірок не завжди буває простим. Часто навіть найрідніші люди бувають жорстокими до прояву таланту. Така історія була і в Тіни Кароль.

Тіні Кароль виповнилося всього 7 років, коли її родина зрозуміла музичний хист їхньої доньки. Тоді ще всі її знали, як Тетяну Ліберман. Дівчинка стала навчатися співам.

Тіна Кароль у дитинстві. Фото взято на просторах мережі.

Вже з 12 років вона буде виступати на міських святах та конкурсах. Проте, не всі будуть щиро радіти її успіху. Найрідніша людина, батько Тіни, вирішить, що його дитині – не місце у шоу-бізнесі, як у найбільш брудній сфері діяльності.

Батьки Тіни Кароль. Фото взято на просторах мережі.

У програмі “Моя правда” Григорій Ліберман згадав, як насправді уявляв життя своєї доньки:

“Я так думав, що вона поступить в інститут, отримає економічну або філологічну освіту. Потім вийде заміж, стане дружиною, буде народжувати дітей…”

Батько Тіни Кароль – Григорій Ліберман. Скріншот кадру взято з програми “Моя правда”.

Підтримувала прагнення доньки займатися музикою мама. Сама Тіна пригадує, що траплялися ситуації, як-от, коли вона збиралася на конкурс до Львову. З мамою попросили на поїздку грошей у тата, але чоловік спантеличив рідню запитанням:

“А навіщо?”

Батько Тіни Кароль був проти музичної кар’єри доньки. Скріншот взято з програми “Моя правда”

Втім, розкаяння прийшло, коли тато співачки побачив, що її визнали на конкурсі “Нова Хвиля”, де дівчина не тільки виграла приз у 50 тисяч доларів, а її особисто привітала Алла Пугачова. Тоді чоловік подзвонив своїй дочці та сказав заповітні слова:

“Я був неправий”, – телефоном передам Григорій Самойлович.

Маючи широке серце, Тіна пробачила свого батька. Тепер вона вважає, що якби тоді їй не довелося протестувати волі найріднішої людини, навряд чи їй би був гарантований успіх на сцені.

Схожі статті