Оля Фреймут познайомила фанатів з невідомим членом родини: показала свою молодшу сестру. Чим живе жінка?

Олю Фреймут ми знаємо, як дуже сильну жінку з характером. Проте, поза камерами вона - зовсім інша. Дізнайтеся, які стосунки у зірки з її близькими.

Оля Фреймут назавжди запам’яталася глядачеві, як ревізорка, що попри всі перепони, тумаки та скандали відстоювала права українців на гарний сервіс. Навіть той факт, що зараз телеведуча свою діяльність сконцентрувала на розвитку етики, не дає нам забути з чого вона починала.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут. Фото взято на просторах мережі. 

Запам’яталася вона глядачеві ще й своєю манерою подачі інформації у кадрі: швидка дикція, емоційність та гарне почуття мови, завдяки якому Оля познайомила глядача з безліччю автентичних українських слів.

Поза камерами ведуча має зовсім іншу манеру поведінки: вона привітна та ласкава, дуже побожна. У дитинстві навіть думала піти у монастир. Велику роль у її житті грає родина.

Оля Фреймут з родиною. Фото взято на просторах мережі. 

Фреймут – багатодітна мати, яка справляється з цілою оравою дітлахів. Допомагає їй у цьому старша донька Злата.

Має у серці Оля ще одну дуже особливу людину – свою сестру. Її показала Фреймут підписникам на честь свого Дня народження, яке зірка святкує 25 лютого.

Ольга Фреймут з сестрою. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Що відомо про сестру Ольги Фреймут?

Звати родичку телеведучої – Юля. Вона на 10 років молодше за відому білявку. Юля має родину. Заміж вийшла у 20 років. Гуляли весілля на Західній Україні.

Робота жінки пов’язана з книгами, а ще вона успішно веде свій особистий блог в Інстгарамі.

Сестра Ольги Фреймут має свій особистий блог. Скріншот взято зі сторінки жінки.

Дівчата – дуже схожі між собою та Оля завжди тепло висловлюється про свою сестру. Вона вважає її найріднішою людиною, адже та зростала буквально у неї на руках, коли батькам доводилося працювати.

Схожі статті