Леся Нікітюк знову лиса: телеведуча чесно показала себе без укладки та перуки. Видовище не для слабодухих

Леся Нікітюк - зіркова білявка, яка полонина не одне серце. Мало хто знає, якою буває ведуча на самоті.

Не найдеться людини, яка не знає, хто така Леся Нікітюк, адже невгамовна зірка стала учасницею найбільш яскравих проектів. Вона мандрувала світом разом з Регіною Тодоренко, на маршрутці об’їздила Україну та змагалася з зірками у дотепності.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, її зіркова слава ніколи не заважала їй бути простою та відкритою. Такою, якою вона є у своєму блозі в Інстаграмі. Там жінка не соромиться ділитися новинами та показувати свій побут.

Багато селфі робить Нікітюк під час київських заторів у своїй машині. Проте, сьогоднішнє помітно відрізняється від стандартних світлин Лесі. На ньому зірка продемонструвала дуже специфічну зачіску…

Ось такою з’явилася сьогодні в кадрі Леся. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Взагалі не зрозуміло, куди ділася пишна шевелюра білявки. За деякий час з’явиться публікація, де Леся приміряє перуку з нетиповим для себе кольором волосся:

Певно, пробує телеведуча новий образ. Дозволимо собі припустити, що волосся було щільно зачесано для того, щоб зручніше одягти перуку та зробити вигляд штучного волосся більш натуральним.

До речі, у кмітливої білявки вже була витівка, коли на всю Україну вона заявилася з лисиною. Це сталося під час участі Нікітюк у проекті “Танці з зірками”.

Леся Нікітюк показала себе без волосся. Фото взято з вільного доступу.

Можна перелякатися, що жінка повністю позбулася свого волосся, проте, як виявилося – це лише дуже вдалий грим. Цим образом Нікітюк захотіла об’єднати в собі заради жарту імідж популярних суддів танцювального шоу, а саме Катерину Кухар та Влада Яму. Якщо з хореографом все достатньо очевидно, то для зображення балерини, Леся вдягла фігуру чорного лебедя.

Схожі статті