Мати Насті Каменських похапцем покинула країну після смерті чоловіка та забрала з собою пів родини

Мати Насті Каменських важко переживала втрату чоловіка і вирішила розвіятися.

Настя Каменських тільки нещодавно втратила батька – Олексія Жмура.

Артистка ще кілька років тому прикувала до себе увагу ЗМІ і тепер стала одним з найголовніших фігурантів новин українського шоу-бізнесу, а кількість шанувальників в соціальних мережах перевищило 5 мільйонів.

Трагедія

Однак приголомшливий успіх, на жаль, не убезпечує від людських трагедій. Нещодавно Каменських розповіла про смерть батька Олексія Йосиповича. Йому було 81. Вона повідомила про це шанувальникам одразу: оприлюднила відео з батьком, яке зняла на Новий рік. У ньому вона ніжно обіймає тата, а він вітає шанувальників співачки з 2021 новим роком.

“Я улюблена, тато … завжди була улюблена тобою, а тепер своїм чоловіком! Я пам’ятаю, що любов – найголовніше! Ти мене навчив любити і я навчу своїх дітей! Спасибі, що був моїм татом! Найдобрішим, найвеселішим, турботливим , цікавим, розумним, мудрим і сильним! Будь ласка, приходь до мене частіше у снах. Я люблю тебе, тату! “, – дописала ролик Настя Каменських.

Як почувається мати Насті Каменських після смерті чоловіка

Як і українська виконавиця, її мама Лідія Петрівна також насилу переживає загибель коханого чоловіка. Український репер Потап розповів, де відпочиває мама Насті Каменських після смерті її чоловіка.

У коментарях журналістам програми “Життя відомих людей” Олексій (Потап) розповів, що відчув своїм обов’язком вивести Настю і Лідію Петрівну з смутку. Про Олексія Йосиповича вони намагаються згадувати без сліз і не забувати, якою хорошою людиною він був.

“Мама Насті разом з моєю мамою, разом з нашими родичами поїхала до Єгипту. Щоб вони відволіклися, змінили обстановку”, – розповів Потап.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.