Скільки заробляють Осадча, Горбунов, Решетник та інші за проведений захід: медійність забезпечує гонорари

Хто з телеведучих заробляє більше всіх за проведений захід?

Катерина Осадча

Катерина Осадча – відома світська левиця, телеведуча, журналістка і модель, ведуча телепрограми “Світське життя” на “плюсах”. У неї не тільки оригінальна манера розмови, а й завжди надзвичайний зовнішній вигляд – незмінно високі підбори, красиві наряди і її головна фішка – чудові і унікальні головні убори! Катерина Осадча заробляє від 5 тис. доларів за проведений захід.

Григорій Решетник

Григорій Решетник – український телеведучий, шоумен, журналіст, актор і режисер, ведучий таких популярних телепрограм: “Неймовірна правда про зірок”, шоу “Холостяк”, пост-шоу “Як вийти заміж” та ін. Він працював і диктором на каналах “ICTV” та “Новий Канал”. Григорій Решетник проведить офіційні заходи, корпоративи та весілля. Ціна за його послу вдвічі менша за послуги Осадчої – 2,5 тис. доларів.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов – шоу-мен, знімається в кіно, серіалах і телевізійних проектах, таких як: “Посміхніться Вас знімають”, “Один за всіх”, “Танці з зірками”, “Ліга сміху” і інші. Він популярний і затребуваний ведучий України та проведе: весілля, день народження, ювілей, корпоративний захід. Просить за свої послуги так само, які його дружина Катя.

Додатково може провести гумористичне “Шоу у Юри” (7 артистів), 2 блоки по 15-20 хв. – 50 000 грн.

Андрій Доманський

Популярний телеведучий і шоумен – Андрій Доманський. За його плечима – робота на радіо і безліч телевізійних проектів, таких як: “Весілля за 48 годин”, “Хто проти блондинок”, “Інтуїція”, “Фабрика зірок”, “Мій зможе”, “Голос країни “,” Голос діти “,” Сусід на обід “,” Готуємо разом “,” Добрий вечір “,” Крутіше всіх” і безліч інших телепроектів. Також отримав премію “Телетріумф” у номінації “Кращий ведучий розважальних програм”. Супер-веселий і харизматичний ведучий, з хорошим почуттям гумору. Проводить корпоративні заходи, весіль, дні народження, ювілеї та інші урочисті заходи за 3,5 тис. доларів.

Схожі статті