Прима “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова визнала, що не вважає себе танцюристкою: заробляє на життя іншим

Ілона Гвоздьова прославилася завдяки своєму танцювальному таланту. Втім, зараз жінка вбачає свою подальшу кар'єру геть в іншій сфері. Дізнайтеся подробиці.

Вона підкорила паркет двох найбільш відомих шоу “Танці з зірками” і “Танцюють всі”. Хореографія стала для Ілони Гвоздьової справжнім сенсом життя і вона не полишала улюблену справу навіть коли стала вагітною.

Ілона Гвоздьова своїм прикладом показує, яких результатів можна дістатися після пологів.
Ілона Гвоздьова та Ігор Ласточкін на шоу “Танці з зірками”. Фото взято на просторах мережі. 

Енергії вистачало на все: зйомки, родина та навіть відкриття студії танців “Gvozdeva Dance Complex”, а ще зірка змогла стати викладачем хореографії в Київському національному університеті культури і мистецтв.

Далі її кар’єра стала на паузу, адже попереду були пологи. Наприкінці минулого року, артистка зізнавалася, що все її життя після народження дитини стало сконцентрованим коло малюка.

Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова разом зі своїм немовлям. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, навіть це не зменшило енергії талановитої хореографині. Ілона почала вести свій блог в Інстаграмі. На разі її читає 319 тисяч користувачів, а також на неї підписані зірки та відомі телепередачі.

Ілона стала популярною блогеркою. Скріншот взято з Інстаграм сторінки зірки.

У своєму блозі Гвоздьова розповідає про свою улюблену справу, танці, материнство та почуття, які переживає вагітна жінка. Програмі “Вечеря з Дороті” хореографиня зізналася, що коли починала, то вважала себе танцівницею та трішечки блогером, а тепер все навпаки.

Зараз навіть у неї основний грошовий дохід – з Інстаграму.

Ілона Гвоздьова розповіла, чому її основний прибуток формується в Інстаграмі. Скріншот взято з кадру передачі “Вечері з Дороті”

Крім цього, танцювальна кар’єра ще стала на паузу через карантин та неможливість виступати перед публікою, а також по причині карантину.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.