Соломія Вітвіцька поділилася деталями розлучення та проговорилася: в пари була криза не один рік

Соломія Вітвіцька тепер готова шукати нове кохання.

Соломія Вітвіцька в грудні 2020 року офіційно розлучилася з режисером Владом Кочетковим, а в січні обнародувала своє рішення в досить стриманому та навіть романтичному стилі.

Місяць тому зірка телеканалу ” 1 + 1 ” повідомила, що розлучилася з кліпмейкером Владом Кочетковим. Зіркова пара перебувала в шлюбі сім років, їхнє весілля в 2013 році до сих пір називають головною подією того року.

Інтерв`ю Каті Осадчій

В інтерв’ю Каті Осадчій вона розповіла правду про важке розлучення. Про це повідомляє програма “Світське житя”.

“Це наше спільне рішення і моя ініціатива. Ми вирішили квартирне питання, першу квартиру ми продали два роки тому, а два тижні тому продали ще одні апартаменти”, – розповіла Вітвіцька.

Третя сторона

Тобто стає зрозуміло, що до розлучення пара рухалася досить довго. Соля поділилася секретом, як розлучитися, щоб не залишитися ворогами один для одного:

“Варто звернутися до третьої сторони, до фахівця. Ми намагалися врятувати наш шлюб, але не вийшло. Я знаю, що до психологів також приходять, щоб їм допомогли мирно розлучитися, тому що накопичуються образи і сварки, які не дають можливості чути один одного, тому третя сторона може допомогти. Але у нас таких проблем не було”, – щиро розповіла теледіва.

Також Вітвіцька зізналася, що не втратила віру в справжнє почуття:

“Звичайно я вірю в кохання і в те, що у кожного є своя людина. Час покаже”, – зазначила Вітвіцька.

Нагадуємо, що нещодавно Соломія зізналася, що отримала букет квітів від незнайомців. Також вона зазначила, що знайшла в розлученні свої переваги.

Схожі статті