Відомі актори, яких ви ймовірно постійно плутаєте і навіть не здогадуєтеся, що це дві різні людини

Ви точно не знали, що це різні люди!

Кирило Плетньов і Максим Аверін

Кирило Плетньов і Максим Аверін

Кирило народився в Харкові, Максим – у Москві, за віком вони практично однолітки, та й у фільмах їм найчастіше дістаються герої одного плану.

Поки вони обидва були молодими акторами їх було легко розрізнити. Але, як тільки з віком Максим трохи облисів, а Кирило став більш важким і перестав зніматися в кіно, їх стали часто плутати. Так, однаковий типаж зовнішності, колір волосся, шкіри, овалу обличчя. Але найбільше їх ріднить погляд і ямочки на щоках, щира посмішка – мабуть це саме те, що було головним у їх образах.

Володимир Яглич і Віктор Хоріняк

Володимир Яглич і Віктор Хоріняк

Різниця у віці у них суттєва, однак це мало помітно. Вони обидва вони усміхнені й життєрадісні, то і виглядають молодшими за свої роки. Хоріняк виріс і народився в Красноярському краї, навчався в кадетському корпусі, звідси і його ідеальна постава і певні погляди на життя. У МХАТі він навчався, поєднуючи свою мрію з роботою охоронця, а він не з тих, хто легко здається.

Обидва актори яскраві і активно будують кар’єру в російському кінематографі. Так, вони грають різні ролі і не можна сказати, що вони актори одного типажу, однак подібність не можна не помітити.

Володимир Вдовиченков та Дмитро Орлов

Володимир Вдовиченков та Дмитро Орлов

Цих двох плутають усі. Володимир і Дмитро практично однолітки, схожі один на одного, як дві краплі води. Однак, Володимир став впізнаваним дещо раніше і Дмитра спочатку часто приймали за Вдовиченкова. Але Орлов також став затребуваним актором, тому тепер і Вдовиченкова приймають за Орлова. Все ж складно повірити, що вони навіть не родичі. Самі актори ставляться до подібності між собою з іронією, до того ж їм часто доводиться стикатися один з одним на зйомках, і вони не бачать нічого поганого в тому, що іноді їх плутають.

Схожі статті