Настя Каменських збирається знову виходити заміж: після довгих років самотності вирішила взяти від життя усе

Настя Каменських здивувала Катю Осадчу одкровенням.

Настя Каменських довгий час була одинокою та бажаною нареченою. Звісно, ніхто ж не знав, що вона крутить роман з “одруженим” Потапом. До слова, офіційних підтверджень тому, що Настя була коханкою свого продюсера немає, адже усе трималося у жорсткий таємниці. Помилок не було.

Тому новина про весілля учасників колишнього дуету Потапа та Насті, звісно, викликала бурхливі емоції у шанувальників творчості даних музикантів. Навіть зараз одним з найпопулярніших пошуків у Google є весілля подружжя.

Інтерв’ю з Катериною Осадчою

Настя Каменських давала весняний концерт у київському концерт-холі та поговорила з Катериною Осадчою, до речі, яка є її кумою. Так, виявилося, що подруга родини та їхня сусідка добре знає про те, що Настя та Потап збиралися гуляти ще одне весілля. Але через карантин не склалося. Настя пояснила, що через велике кохання з продюсером, вони збираються гуляти весілля кожен рік.

Настя одягла весільну сукню, яку одягала для кліпу Потапа “Константа”.

Як так сталося, що виконавці, які майже ненавиділи один одного, але працювали разом в успішному проекті, стали настільки закоханами, що готові запрошувати кожен рік людей на чергове свято залишається великим питанням. До речі, Настя повідомила: вони збиралися запрошувати близько 150 людей, що звісно не мало.

Нагадуємо, що у тому ж самому інтерв’ю Настя згадала про свого батька та не стримала сліз. Виконавиця дуже важко переживає смерть рідної людини і тримається, як може. Можливо на неї подіяв той факт, що поруч стояла подруга і тому, Настя не стрималася. Але так чи інакше, за сльозами дівчини спостерігався вся країна.

Схожі статті