Дружина ведучого шоу Холостяк Григорія Решетника підняла тему пластики: “Обколоті та наштукатурені красуні”

На скандал справа не потягне, але все ж може бути неприємною для учасниць шоу.

Ведучий шоу Холостяк Григорій Решетник і його дружина Христина вже виховують трьох синів – Івана, Дмитра та Сашка. Христина – корінна франківчанка та прикладова мати. Жінка любить поспілкуватися з користувачами, дізнаватися їх думки та створювати інфо-приводи.

Новий сезон шоу “Холостяк”

У п’ятницю, 5 березня, стартував 11 сезон самого романтичного шоу України “Холостяк”.
В 1 випуску реаліті відбулася зустріч Холостяка Михайла Заливако з претендентками на його серце. Щоб зачарувати і здивувати самого бажаного чоловіка країни, дівчата вибирали найрізноманітніші і несподівані методи.

Таким чином, публікацію на сторінці Христини Решетник, яка була присвячена зовнішності пов`язали з новим епізодом проекту.

Коментар, на який не варто було відповідати

Дружина шоумена опублікувала фотографію у басейні в купальнику і заявила, що полюбляє натуральність, яку власне і продемонструвала на світлині. В кометарях одразу ж знайшлися критики, які не забули обговорити зовнішній вигляд нових учасниць телепроекту та порівняти їх з Христиною.

Скріншот особистої сторінки Христини Решетник.

Як би дивно це не виглядало, але Христина відсічі не дала і здається, мовчки погодилася з підписницею, адже відповіла їй закоханими смайликами.

Нагадуємо, що на першій вечірці Михайло вирішив змінити правила (чого ще не робив жоден з героїв). Ще під час старту вечірки Михайло прийняв рішення вручати дівчатам троянди і відправляти деяких прямо в будинок, не запрошуючи на саму вечірку. Чого, безумовно, не знали інші дівчата, які перебували в епіцентрі подій на диванах.

Схожі статті