Вагітна Катя Осадча вирішила приховати круглий живіт під вільними блузками та сукнями: навіть підбори зняла

Невже у Горбунова з'явиться друга дитина?

Ведуча програми про зірок життя “Світське життя” Катерина Осадча є найгламурнішою та наймоднішою жінкою в Україні. З самого початку, як дівчина з’явилася на телебаченні, вона прикула до себе увагу глядачів завдяки екстравагантним образам та аксесуарам. Окрім цього, її манера вести журналістське розслідування шокувала та хвилювала, як зірок так і звичайних людей, які дивились її шоу по телебаченню. Катерина Осадча — непроста, цікава, аристократична та ніби не належить цьому світові.

Образи, які видали стан телеведучої

Катя Осадча вирішила завітати в гості до знаменитого кулінара Ектора Хіменеса-Браво для зйомки наступного епізоду її шоу про елітне життя зірок. Жінка разом з шеф-кухарем одразу пішли на кухню, де почали творити різноманітну смакоту та розмовляти.

Можливо Катя Осадча просто добре поїла у кухаря?

Для інтерв’ю вона обрала жовту вільну блузку. Звісно такий предмет одягу добре ховає недоліки фігури або ж “цікаве положення”. Але навіть при таких своїх властивостях Катерина встигла засвітити животик.

У цій сукні животик видно не так сильно як у жовті блузці.

На другому відеоролику вона постала у білій шифоновій сукні, яка також пошита “під груди” та так само прикривала живіт телеведучої. Однак і в цьому випадку деякі ракурси видавали Катю з головою.

Ведуча зізналась, що зняла свої улюблені підбори. 

Нагадуємо, що Катерина Осадча є мамою двох діток. Її перший син від першого шлюбу живе окремо від матері, а другому сину від Юрія Горбунова Івасику зараз три рочки.

Схожі статті