Як виглядають та чим займаються члени першого складу музичного гурту Quest Pistols: за лінією фінішу

Хлопці, які розбила тисячі жіночих сердець. Що з ними зараз?

Антон Савлєпов

Зараз Антон не перестає експериментувати і розвиватися в творчому напрямку. У 2019 групою “Агонь” було записано два кліпи на пісні у співпраці з Іриною Горбачовою.

Причому в другій композиції російська актриса стала повноправним третім учасником групи, виконавши приспів хіта. Відеоролики гідно оцінили шанувальники дуету.

Крім того, Антон став одним з перших учасників української “Прожарки” і DZK. Пізніше з його участю на YouTube вийшов випуск шоу з об’єднанням коміків The Stand Up. Це був перший вихід Савлєпова на сцену в жанрі стендапа.

Микита Горюк

https://www.instagram.com/p/CLWicxEFRTF/?igshid=pavzrlfo9hr3

Горюк як і раніше розвиває сольну кар’єру і займається спільною творчістю з іншими зірками естради. У 2019 знявся в кліпі з українською співачкою Анною Добридневою на пісню “За взимку”. Пара і до цього працювала разом, в 2017-му Микита з’явився в ролику Ані.

Спілкування з шанувальниками артист веде через соціальні мережі. Він регулярно викладає фото, в основному це знімки з робочих процесів, презентації його нових пісень і кліпів. Чоловік багато працює і всі сили вкладає в нові проекти. Незважаючи на це, він ретельно стежить за зовнішністю, при зрості 165 см має підтягнуту фігуру.

Костянтин Боровський

https://www.instagram.com/p/CI6IfetAX1e/?igshid=d4kem1uj3tmp

Він є засновником і дизайнером бренду і вокалістом українського поп-гурту “Агонь” . Він також відомий, як експерт модельного реаліті “Топ-модель по-українськи”. Нова колекція стала логічним продовженням успішного релізу “КРАСА ВРЯТУЄ”, представленого восени 2017 року ефірі телепроекту.

Хлопці хоч і не є настільки активними у шоу-бізнесі як раніше, але досі виступають на корпоративах та святах. А завдяки Instagram вони не зникають з радарів шанувальників.

Схожі статті