Поведінку телеведучої Лідії Таран засудили у мережі: відпочинок, який згодом аговкнувся шквалом критики

Що такого могла зробити зірка плюсів, щоб спалахнули її шанувальники?

Нещодавно зірка плюсів Лідія Таран опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невелику публікацію щодо хворих на коронавірус людей та останню ситуацію в країні стосовно пандемії.

Публікація, яка спровокувала критику поведінки журналістки

Лідія детально розповіла про стан справ та виразила свій жаль щодо поширення інфекції. Журналістка попросила підписників зробити усе, щоб подібних шпиталів не було. Але підписники Лідії знаходять її публікацію, як нещиру та фальшиву.

І ось чому. Справа в тому, що ще більше місяця тому, зірка програми “ТСН” на каналі “1+1” гайнула до Буковеля на відпочинок. А потім надала візит і до Туреччини. Саме цей факт і засмутив шанувальників діяльності журналістки.

Один з гнівних коментарів.

На превеликий жаль, Лідія не пішла на контакт з критикуючуми її людьми, не пояснила свою точку зору і тому виправдання від журналістки не було.

Де одна згадка про Буковель.

Чи є  вирогідність того, що поїздки телеведучої були лише робочими відрядженнями — невідомо.

Нагадуємо, що ведуча Лідія Таран перехворіла на COVID-19. Про це вона повідомила 14 січня на своїй Facebook-сторінці. Таран зазначила, що після короткої святкової відпустки до Туреччини зробила ПЛР-тест і отримала позитивний результат.

“І навіть попри дотримання суворих карантинних вимог у тій країні та під час самої подорожі це все одно зі мною трапилося… У турків у ці святкові дні був локдаун у всіх містах, і він проходить жорсткіше, ніж у нас. Наприклад, у суботу і неділю всі сидять удома, а туристи перебувають у готелі, виходити зась”, – зазначила ведуча.

Схожі статті