75-річний Євген Петросян показав однорічного сина, якого йому народила молода дружина: щастя не приховати

Євгена Петросяна суспільство почало засуджувати за те, що у поважному віці він вирішив одружитися з молодою жінкою. Давайте подивимося, що з цього вийшло.

Часто буває так, що шлюб, навіть попри багато пережитих років, не витримує та розпадається. Історія кохання гумориста Євгена Петросяна та його екс-дружини Олени Степаненко приголомшила тим, що після 33 років спільного життя, артист вирішив одружитися з молодою Тетяною Брухуновою.

Євген Петросян. Фото взято на просторах мережі.

Розлучилася пара Петросян-Степаненко у 2018 році. За словами Євгена, причин для цього було достатньо. Він пропонував жінці розійтися мирним шляхом, без скандалів у пресі. Втім, Олена вирішила по-своєму. Довгий час екс-кохані не могли поділити майно та гонорарні виступи.

Згодом, коли тема розлучення затихла, Петросян одружився на своїй молодій помічниці Тетяні. Жінці на той момент було всього 31 рік.

Євген Петросян та Олена Степаненко. Фото взято на просторах мережі.
Євген Петросян з молодою дружиною Тетяною. Фото взято на просторах мережі.

Звісно, такий союз прихильники гумориста почали засуджувати. Дивувало й не менше рішення молодої Тетяни: на момент одруження, Петросяну було понад 70 років. Що ж, історія дуже схожа на кохання Віктора Павліка до молодесенької Катерини Репяхової. До речі, вони також чекають на поповнення у родині.

У пари народився син. Хлопчика назвали Ваганом. Цікаво, що подружжю не раз закидали, що дитя народилося від сурогатної матері та штучного запліднення. Втім, Євген пишається тим, що йому вдалося все самому. В Інстаграмі чоловік показав, як виглядає його дитина, яка відсвяткувала 1-й рік свого життя.

До речі, в його мами Тетяни День народження також 13 березня. Молода мама прикрасила будинок:

 

Схожі статті