Андрій Данилко вийшов на прогулянку на яхті у компанії жінки, з якою колись мав романтичні стосунки

Колись Данилко зізнався, що був у стосунках з нею. Тепер вони знову працюють разом.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки викликав ажіотаж яскравим фото і веселою компанією. Як відомо, 47-річний артист знов повертається до професійної діяльності, випустив нову композицію, знявся в ефірі тревел-шоу та опублікував свіжий знімок на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, на якому постав на розкішній яхті в компанії привабливої жінки.

Хто ж ця жінка?

Вєрка Сердючка позувала разом з головною жінкою в своєму житті – мамою, у виконанні актриси Інни Білоконь. Незмінна парочка з’явилася в абсолютно однакових нарядах: ніжно-лілових костюмчиках, білих колготках і начищених до сліпучого блиску туфлях. Образ Сердючки доповнила усім знайома велика зірка на голові і сонцезахисні окуляри, а її мама, як завжди, була в хусточці.

З якої нагоди?

Як відомо, переодягнені Данилко з Білоконь беруть участь в новому сезоні тревел-шоу “Орел і Решка” в Іспанії. Артисти вальяжно розсілися на шкіряному диванчику, розсмішивши незвичайним ракурсом. Сердючка ніяк не підписала фото, але зате користувачам знайшлося, що сказати.

Нагадуємо, що Андрій Данилко на нещодавньому інтерв’ю на YouTube-каналі “Люкс FM” під час рубрики “збреши мені” у відповів “ні” на питання про те, чи були стосунки у нього з Інною Білоконь. Що означає: так, були. А потім додав: “Оце я так ляпнув”. Андрій Данилко явно не розраховував на такий розвиток подій.

До речі, фан-база Андрія Данилко давно підозрює, що між ним та Інною не тільки робочі стосунки. І це не дивлячись на те, що в жінки є чоловік та діти, і живе вона досить далеко від Києва.

Схожі статті