Як виглядає родина телеведучої Валентини Хамайко, яка поза камерами стає люблячою дружиною та мамою

Вона прекрасна телеведуча, але не менш прекрасна мама та дружина.

Родина Валентини поповнювалася дітками кожні два роки і всі вони, за словами ведучої, дуже різні і дуже галасливі. Щоб якось їх зайняти і пустити нескінченну енергію в творче русло, жінка знаходить їм хобі і всілякі заняття.

Діти Валентини

Старша Соломія з трьох років ходила в фолк-групу “Правиця”, де навчилася грі на фортепіано і співу, паралельно вивчаючи історію і традиції України. Коли Соломії виповнилося 4 роки, а Михайлу – 3, Хамайко віддала їх на акробатику. Потім з’явилися музична школа, теніс і футбол …

Фото взяте в мережі.

“Діти вже дуже просять четвертого братика або сестричку. Я допускаю, що це відбудеться, але я хочу зробити невелику паузу і трохи попрацювати”, – розповідала телеведуча, а згодом народила четверту дитину.

Валентина також відмовилася від няні, вирішивши створити міцні узи з дітьми без чийогось посередництва і вважає, що перші два роки краще виховувати дітей самої.

Про чоловіка

Чоловік Валентини Андрій Оністрат завжди допомагає їй з вихованням дітей і займається сімейними обов’язками, якщо вона зайнята зйомками.

Фото взяте в мережі.

“На вихідних може просто взяти всіх трьох і відвезти в зоопарк або на якісь змагання і дати мені вихідний, щоб я просто побула сама і трохи відпочила”

Валентина вважає, що підтримувати і підстраховувати один одного в справах виховання дітей дуже важливо:

“Головне – працювати в зв’язці, як альпіністи”

У сім’ї Андрія і Валентини одну з найважливіших ролей відіграє спорт. Це ж захоплення батьки прищеплюють дітям і всією сім’єю беруть участь у великих змаганнях, марафонах і забігах.

Схожі статті