Папараці спіймали Аллу Пугачову за пагубною звичкою: зірка на 8-му десятку припиває на барі без Галкіна

Алла Пугачова - суперзірка вітчизняної естради. Це підігріває інтерес до її персони та змушує звертати увагу на зовсім буденні для звичайних людей речі.

Алла Борисівна Пугачова не припиняє сяяти навіть у свої 71. Нещодавно Примадонна відвідала блогерську вечірку, присвячену третьому ювілею популярної ведучої Анастасії Івлєєвої. Незважаючи на свій вік, співачка вирішила підтримати ідею стилістики “кібербарокко” та вдягнулася відповідно.

На Аллі у той вечір були стильні короткі шорти, чорний бант та подовжена майже прозора туніка. Разом з Максимом Галкіним вони вирішили обрати схожі за елегантністю речі. Шоумен вирізнився ще й тим, що вдягнув рукавиці, прикрашені вишивкою та камінням.

Алла Борисівна ще раз підтвердила, що Примадонна у цього шоу-бізнесу є лише одна. Фото взято на просторах мережі.

Зазвичай Алла носить темні кольори та масивні аксесуари. Дуже полюбляє співачка золото.

Легендарні зірки
Легендарні зірки. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, цікавою для об’єктивів папараці Алла Борисівна стала не лише за своє вбрання. На вечірці підмітили, як проводила дозвілля видатна співачка. Виявилося, що без келиху не обійшлося.

Алла Борисівна вирішила хильнути на самоті. Скріншот взято з Інстаграм-акаунту Анастасії Івлєєвої.

До речі, світлину опублікувало не якесь видання, а сама іменинниця-блогерка. Цікаво, що Алла та Анастасія давно знайомі. Молода ведуча разом з Максимом Галкіним знімалася у новорічній програмі.

Втім, якогось особливого ставлення до зірки інтернету Примадонна не проявляла, але вечірку своєю присутністю вирішила прикрасити.

Світлина, де на барі випиває Алла Борисівна лишилася без коментаря самої королеви сцени. Дозволимо собі припустити, що це був просто невдалий кадр.

Схожі статті