Обличчя зблизька: як насправді виглядають Софія Ротару, Ірина Білик, Таїсія Повалій та інші

Ми звикли бачити їх з тоннами макіяжу та відредагованими у фотошопі. Як вони виглядають зблизька?

Надія Бабкіна

Надія Бабкіна неабияк стежить за останніми тенденціями моди і завжди знаходиться в тренді. Одяг з голочки і стильний макіяж – це про Бабкіну. Але іноді артистка дозволяє собі відпочити від косметики. Нещодавно співачка опублікувала в Інстаграм світлину, на якій постала без макіяжу. Шанувальники творчості співачки звернули увагу на знімок і похвалили Бабкіну за сміливість.

Надія Бабкіна

Таїсія Повалій

Арстистка не приховує, що не раз вдавалася до послуг косметологів і робила “уколи краси”. В одному з інтерв’ю 53-річна співачка навіть зізналася, що через надмірне захоплення уколами ботоксу вона на час втратила голос. Тоді артистці навіть довелося скасовувати концерти. І хоча з тих пір, за словами Таїсії, вона з акуратністю ставитися до подібних процедур, шанувальники все одно не перестають критикувати її зовнішність. Але це не заважає їй показувати себе без макіяжу.

Таїсія Повалій.

Софія Ротару

Софія Ротару відкидає усі звинувачення в тому, що вона вдається до послуг пластичних хірургів. Хоча і зауважує, що артисти завжди мають виглядати привабливо для своїх шанувальників. Побачити зірку без макіяжу – справа майже неможлива. Але одного разу мережа вибухнула від справжніх фото Ротару.

Суперзіркам теж необхідно відпочивати. В тому числі, від макіяжу.

Ірина Білик

Ірина Білик не приховує свого захоплення пластичною хірургією і не бачить в цьому нічого поганого:

“Мати стільки грошей і нічого собі не зробити просто гріх!”, – пожартувала якось співачка.

Майже не єдине фото виконавиці без косметики.

Але навіть без макіяжу Ірина – справжня красуня.

Схожі статті