Забезпечений успіх незмінної ведучої “Світського життя” Каті Осадчої: журналістка, яка “писала з помилками”

Катерина Осадча побудувала успішну кар'єру. Рідні та друзі телеведучої вирішила розповісти, як саме починався її шлях.

Катя Осадча з дитинства росла творчої дівчинкою: ніхто навіть не сумнівався, що дівчинку чекає успішна кар’єра.

Не без допомоги батьків

Завдяки допомозі батьків дівчинка почала робити перші кроки в модельній кар’єрі і вже в тринадцять років успішно закінчила навчання і вступила в світ модельного бізнесу. У чотирнадцять років, відразу ж після того, як Катерина закінчила дев’ятий клас, дівчина за згодою батьків підписала перший модельний контракт і на три місяці поїхала в Токіо на зйомки. Робота в Токіо була така успішною, що дівчину відразу ж стали запрошувати на зйомки і в інші країни. Катерина встигла попрацювати з модельними агентствами Парижа, Берліна і Лондона. Але на шкільні заняття у Каті не залишалося часу, тому випускні іспити Каті довелося здавати екстерном, так як дівчину чекали зйомки у Франції.

Саме такі коментарі, можна найчастіше зустріти, коли мова йде про успіх Осадчої.

Вже до 18 років Катя Осадча втратила інтерес до модельного бізнесу і повернулася на Україну – за новою мрією. Тепер дівчина мріяла займатися телевізійної журналістикою. Так як дівчина погано володіла українською мовою, Каті довелося відвідувати заняття для поліпшення дикції і постановки голосу. Паралельно з цими заняттями Катерина закінчила заочно факультет історії в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Мрія стати журналісткою

Ще під час роботи моделлю за кордоном Катя Осадча почала проявляти інтерес до телебачення, дівчина уважно спостерігала за роботою іноземних журналістів, за тим, які задають питання популярних особистостях, як поводяться. Після закінчення модельної кар’єри головною метою Каті було стати телевізійним журналістом. До своєї мети дівчина йшла дуже наполегливо: вивчала світове телебачення, стежила за українськими каналами і намагалася підібрати той, в якому Катя сама б змогла працювати.

Виявляється, коли Катя Осадча розповіла батькові про мрію стати журналісткою, вона навіть не могла писати без помилок. Принаймні саме так розповів її батько.

Щоб почати кар’єру на телебаченні, Катерина Олександрівна бувала на всіх можливих кастингах. Незабаром дівчині посміхнулася удача: Катерина дізналася, що на “Першому національному” каналі йде розважальний проект, в якому з’явилася вільна вакансія позаштатного кореспондента. Дівчині вдалося влаштуватися на цю роботу, яка стала для Каті початком журналістської кар’єри.

Схожі статті