Скільки заробляють популярні ведучі на українському телебаченні: Маша Єфросиніна, Марічка Падалко та інші

Тележурналістика - справа дохідна, але наскільки?

Марічка Падалко

Ведуча новин Марічка Падалко зрадила собі та розповіла вкрай особисті речі
Ведуча новин Марічка Падалко

Вперше на телебачення Марічка потрапила в 1999-му, хоча свій перший журналістський досвід Марічка отримала ще під час навчання, коли за програмою обміну потрапила в Університет штату Флорида. Завдяки тому, що вона відмінно володіла англійською, то могла раніше них отримувати інформацію, наприклад, про матчі Ліги чемпіонів. Так Марічка почала диктувати журналістам рахунок по телефону, потім пішла на практику в програму “Світ спорту” і незабаром потрапила на “1 + 1”.

Скріншот декларації за 2019 рік.

Вже довгі роки Падалко віщає українцям головні новини країни в рамках ТСН, а завдяки тому, що вона заміжня за політиком, у відкритому доступі є дані про її заробітну платню. Так, виходить, що Марічка отримує в місяць близко 2 тис. доларів за офіційними даними.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

На телебаченні Маша з 19 років. Дебютувала на УТ-1 в програмі “Щасливий дзвінок”. Всього за кілька років Маша добилася великої популярності, і зі своїм партнером по ранковому шоу “Підйом” на Новому каналі Юрієм Горбуновим у 2002 році була удостоєна премії “Телетріумф” у номінації “Найкраще телевізійне шоу”. Співпрацювала з російськими каналами Муз-ТВ, НТВ, ДТВ. Брала участь в одному з ефірів британського ранкового шоу “Big Breakfast”. Брала участь в проектах “Лінія конфлікту” на ICTV, “Зірковий дует”, “Один в полі” на каналі Інтер, “Модний вирок” на Інтері. У Маші чоловік теж політик та бізнесмен, тому у деклараціїї є дані про доходи не тільки телевізійної діяльності, а й відрахування від бізнесу. Так, в середньому Єфросиніна заробляє 6 тис. доларів у місяць.

Скріншот декларації за 2019 рік.

Лідія Таран

Лідія Таран отримала шквал критики у соціальній мережі
Лідія Таран

Офіційних данних стосовно заробітків Лідії немає,але по мережі блукає інформація, що близько 3 тис. доларів. На жаль, переконатися в правдивості інформації ми не можемо.

Схожі статті