Тіна Кароль зізналася, що не вміє готувати і розповіла, як компенсує цей недолік: Дану Балану буде важко

У всіх є недоліки, а поп-діви не є виключенням.

Тіна Кароль ніколи не приховувала того факту, що неймовірно швидко набирає зайву вагу. Доволі часто можна спостерігати трансформації тіла поп-діви від випуску до випуску проектів, в яких вона приймає беспосередню участь. Тіна пояснила, що саме тому повністю відмовилася від будь-якого виду солодощів і цукру.

Тіна Кароль не вміє готувати

За словами артистки, залишатися у формі їй вдається переважно завдяки суворим обмеженням в харчуванні. Також зірка ненамагається уникнути фізичних тренувань і постійно ділиться з підписниками різноманітними світлинами  з спортзалів та фітнес-центрів.  Зірка також щиро зізналася, що не вміє готувати:

“Я не вмію готувати, тому збираю собі їжу вже готову заздалегідь. Чому я навчилася недавно – солити ягоди. Це дуже смачно”, – каже Кароль, а також демонструє салат з авокадо, горіхів, насіння і лохини з додаванням гімалайської солі.

До речі, близько місяця тому Тіна Кароль повідомила, що стала веганом. Відмовитися від їжі тваринного походження вона вирішила напередодні подорожі до Намібії і пов’язала це з тим, що перехворіла на коронавірус.

А Дан Балан при цьому з прихильністю ставиться до їжі і навіть відкрив в Кишиневі мережу швидкого харчування “Bunika’s”. Видання “Agora” опублікувало фрагмент реєстраційної виписки, з якої випливає, що бренд зареєстрований саме на ім’я Дана Балана. Серед засновників або адміністраторів підприємства Балан не значиться. Тож навіть якщо Тіна готувати не вміє, то Дан добре попіклувався, щоб вони не залишилися голодними.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".