Яким бачить майбутнє двійнят Алла Пугачова? Примадонна поділилася думками стосовно Лізи та Гаррі Галкіних

Більшість були впевнені, спадкоємці Пугачової та Галкіна точно знають, яким буде їхнє майбутнє і були праві!

Алла Пугачова та Максим Галкін не тільки знаменитості та шановні члени світського суспільства, але й неймовірно освідчені люди. Тому було-б дивно, якби вони пустили виховання та освіту свої двійнят на самотік. Це було-б насправді несподіваною.

Майбутнє Лізи та Гаррі

Алла Пугачова та Максим Галкін не тільки знаменитості та шановні члени світського суспільства, але й неймовірно освічені люди. Тому було-б дивно, якби вони пустили виховання та освіту своїх двійнят на самотік. Це було-б насправді несподіванкою.

Саме тому нікого не здивувує той факт, що деяке майбутнє, окрім величезних статків їхніх батьків, на дітей все ж таки чекає. Не дивлячись на той факт, що Алла Пугачова не полюбляє ділитися деталями особистого життя, вона розповіла про плани на майбутнє дітей. А також повідала про найбільшу свою мрію пов’язану зі спадкоємцями.

“Ліза гарно малює. Вона бере шматочки паперу та малює авторучкою. Потім ці листочки мені віддає, а я беру фломастери та розмальовую. Гаррі обожнює співати. До нас навіть приходить викладач з вокалу. Я, якщо чесно, від нього такого не очікувала. Хочу радісно та без тривоги дивитися в майбутнє. Правда це не завжди виходить. Хочу побувати на весіллі своїх дітей. Це моя завітна мрія і сподіваюся, що вона здійсниться”

Також в просторах мережі поширилося відео, у якому Ліза запевняє, що буде малювати картини, а маленький Гаррі впевнений – стане мультиплікатором. Варто зазначити, що для таких маленьких розумів, їхній вибір неймовірно вражає. Поки одні мріють стати феями та супергероями, інші планують, як будуть підкорювати світ творчістю.

Схожі статті