33-річна Настя Каменських розповіла, у що їй обходиться її краса: одним косметологом все не закінчується

Настя Каменських знає, як вражати своїх прихильників відмінним зовнішнім виглядом. Тільки от чого їй це коштує?

Насті Каменських 33 роки, втім у це просто неможливо повірити. Вона струнка, підтягнута та не має жодної зморшечки.

Настя Каменських
Настя Каменських. Фото взято на просторах мережі. 

Нині зваблива брюнетка і дружина Потапа багато працювала над собою, адже на початку кар’єри вона була справжньою пишечкою.

Настя Каменських на початку своєї кар’єри. Фото взято на просторах мережі. 

Тоді зайва вага, не розуміння свого стилю додавали зайвих років дівчині. Настя й сама згадує цей період, як щось дуже дивне. Навіть рання творчість її не влаштовує. Вона не раз зізнавалася, що вважає свої перші пісні, які ставали народними хітами не відповідними її внутрішній гармонії.

Молода Настя Каменських. Фото взято на просторах мережі. 

Зараз її можна назвати справжнім еталоном, жінкою, яка буквально законсервувалася у молодому віці. Нещодавно співачка випустила новий кліп, де предстала перед глядачем у майже підлітковому образі: рожева футболка, хвостки.

Настя Каменських у своєму брендовому одязі. Фото взято на просторах мережі.

Та все це давалося артистці дуже не просто.

За словами Насті, більшість процедур за доглядом шкіри вона робить самостійно. Проте, зауважує, що для краси дуже важливо не тільки обирати те, яким кремом маститися. Запорука її краси – це здоровий сон та правильне харчування.

Каменських не вечеряє пізніше, ніж за 4 години до сну, вона повністю виключила з раціону прості вуглеводи, а ще у неї є щоденне фізичне навантаження. Періодично робить спортивні інтенсиви для своєї фігури.

Схожі статті