Ольга Горбачова вагітна третьою дитиною: зірка рознервувалася, але відверто відповіла на питання підписниці

Ольга Горбачова зробила неочікуване - зізналася у вагітності!

У 2005 році у Ольги Горбачової та Юрія Нікітіна народилася перша донька Поліна. Однак, зіркова пара офіційно одружилася тільки в 2007 році. А вже в середині 2009 року подружжя раптово оголосило про своє розлучення.

Стосунки Ольги з чоловіком

Ольга дізналася, що у продюсера з’явилася коханка. Незважаючи на те, що Нікітін відразу попрощався з жінкою, співачка не змогла пробачити зраду. Після розлучення Юрій не залишав колишню дружину і брав участь в житті доньки Поліни. Це спрацювало! Через два роки після розлучення Ольга і Юрій почали знову зустрічатися потай від усіх. А в 2013 році пара офіційно оголосила про заручини і возз’єднання родини. В кінці липня 2014 співачка Ольга Горбачова стала вдруге мамою. Тоді народилася Серафима.

Артистка зізнавалася в інтерв’ю, що вони з чоловіком чекали на хлопчика і, можливо, в подальшому задумаються про ще одну дитину. На відміну від першої, друга вагітність пройшла в гармонії. Жінка отримувала справжнє задоволення від делікатного становища, менше працювала, ходила босоніж по траві, займалася розвитком самосвідомості. Якраз після народження другої доньки і виникла ідея власного блогу, в якому співачка розповідала жінкам про свої помилки і проблеми.

Настав час для третьої дитини

Нещодавно Ольга Горбачова відповіла на питання підписниці на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, знахабніла фанатка вирішила дізнатися, чи вагітна Ольга і на диво, виявилося, що вона мала рацію!

Ольга Горбачова підтвердила підозру підписниці.

Звісно, жінка була збентежена такими манерами і пояснила їй, як це виглядає. Також ймовірний шанс, що це був лише невдалий жарт. Але будемо сподіватися, що це не так!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.