Скромний Юрій Горбунов натякнув на поповнення у родині та показав гігантський джип на якому возитиме рідних

Вже не перший тиждень ходять чутки про те, що Катя Осадча - вагітна. Юрій Горбунов спростовувати це не став.

Юрію Горбунов – 50 років і він досяг всього, що може бажати справжній чоловік у ці роки: міцна родина, підростаючий син, красуня дружина, власний будинок. Все це давалося шоумену завдяки його таланту та наполегливій праці. Артист – один з небагатьох зірок, кому вдалося зберегти позитивний імідж та не втратити любові українців.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча
Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Фото взято на просторах мережі.

Та успіхи у кар’єри та в особистому житті – не єдине, чим може похвалитися відомий ведучий. Як і кожен хлопець, Юрій захоплюється автівками і десь на рівні своєї внутрішньої дитини любить хизуватися своїм надбанням.

Так, нещодавно у сторіз на сторінці власного Інстаграму, чоловік показав, як виглядає його ластівка.

Юрій Горбунов похизувався автівкою. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

У Юрія позашляховик Land Rover Range Rover. Така марка машин вважається елітною. До речі, вартість авто цієї марки стартує в Україні з позначки в 3 992 477 грн (або 80 тис. доларів). За топову комплектацію доведеться віддати майже у два рази більше.

Номери своєї ластівки артист турботливо приховав собою та пожартував, що його машина полюбляє обійми.

Саме на такому авто возить Катю Осадчу та сина шоумен. Можливо, якщо підтвердиться інформація про вагітність ведучої “Світського життя”, скоро там знайдеться місце і для дитячого крісла.

Цікаво, що Юрій Горбунов не так часто вихваляється автівкою. Зазвичай у нього серед контенту немає сторіз за кермом або фотографій у салоні.

Недарма цей телеведучий відрізняється скромністю.

Схожі статті