Чим живе єдина онучка Софії: вродлива дівчина, яка завоювала серця фанатів своєю простотою та чутливістю

Її родину поважають та люблять, але вродлива модель має й особисті риси, за які її так полюбили...

Софія Євдокименко — єдина онучка Софії Ротару та наймолодший член родини на даний момент. Дівчина отримала бездоганну освіту та квиток у життя, про який мріє безліч підлітків. Та це зовсім не вплинуло на якість її особистості. І зараз ми розповімо, чому.

Міцні шлюби — традиція

Як встигли помітити шанувальники творчості Софії Ротару, міцні шлюби в цій родині — добра традиція. Єдиний син української Примадонни виховувався у міцній родині, де панує любов та злагода. Можливо, саме тому він також зміг побудувати щасливу родину з єдиною обраницею – Світланою, яка увійшла в родину та бізнес легко та з оплесками. Незабаром, любов до талановитої співачки поширилися і на її сина Руслана, а згодом і на його дітей — Софію та Анатолія.

Софія Євдокименко

Софія працює моделлю та пробує себе у ролі співачки. Варто зазначити, що дівчина відверто спілкується з користувачами в мережі та ніколи не дозволяє собі насміхатися, ображати або  влаштовувати розбірки з хейтерами.

Її манера поведінки вражає в хорошому сенсі. Дівчина є ідеальним прикладом того, як виглядає та поводить себе справжня леді. Ви не побачите в неї на сторінці хизування букетами квітів та дорогими подарунками.

Софія розвивається у багатьох напрямках. Наприклад, нещодавно стало відомо, що зіркова онучка захоплюється гончарством. Як її тато, вона обирає простий спосіб спілкування без снобізму, але не заплямовуючи свою гідність. Таким чином, у дівчини з’явилися навіть фан-акаунти, як і у її батька. Аудиторія поважає блогерку і на її особистій сторінці завжди панує мир та гармонія.

Схожі статті