Максим та Гаррі Галкіни стали колегами: син став копією зіркового батька та ось-ось займе його місце

Речі стають зрозумілішими, оскільки Ліза та Гаррі дорослішають.

Не так давно у мережі з’явилися нові зірки. Варто було-б сказати зірочки. Адже малечі лише по 7 років. І звати їх Ліза та Гаррі Галкіни.

Зіркові вихованці

Маленькі спадкоємці гумориста та пародиста Максима Галкіна і Примадонни російської естради Алли Пугачової повільно, але міцно завойовують серця все нових і нових шанувальників. Ліза бере своїм артистизмом та творчістю, а Гаррі – щирістю та мужністю, яка розвивається в ньому не за роками.

У просуванні у соціальній мережі Instagram їм звісно допомагає зірковий батько, який обожнює показувати шанувальникам виховний процес та хизуватися успіхами “відприсків”. Таким чином, обличчя зіркових діточок знають не тільки в їх батьківщині, але і в найближчих країнах, таких як Україна та Білорусь.

Схожість з батьком

Окрім цього Ліза та Гаррі неймовірно схожі на Максима. З кожним роком це помітно все більше. Якщо в Алли Пугачової є донька, яка є копією співачки, то й в Максима є двійнята, на обличчі яких просто написаний зірковий генетичний код.

Так, нещодавно Максим особисто підняв тему схожості. Він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик разом з сином, на якому вони постали з однаковими зачісками та виразами обличчя.

“Ми з Гаррі – колеги по зачіскам”, — так прокоментував Максим Галкін ролик.

Варто додати, що у героїв статті навіть колір волосся абсолютно ідентичний. А ось Ліза стала володаркою неймовірно довгого, хвилястого та світлого волосся. Нещодавно в мережі з’явилося фото, на якому дівчинка постала з розплатеними косами та отримала масу компліментів від користувачів. Дівчинка дійсно була схожа на принцесу.

Схожі статті