Марічка Падалко вперше за довгий час показала свого сина: хлопець подорослішав та вже переріс маму

У Марічки Падалко син вже виглядає зовсім дорослим.

З усіх трьох дітей телеведучої запланованим і усвідомленим був тільки перший син Михйло, як говорить сама Марічка Падалко. Вагітність була довгоочікуваною, так як в досить тривалому першому шлюбі дітей не було, і в якийсь момент у жінки навіть почали закрадатися неприємні сумніви в здатності взагалі мати дітей. Тому новина про майбутнє материнство стала великою життєвою подією. Після перших пологів Марічка пустила все на самотік і досить скоро стала мамою вдруге, і втретє.

Вже дорослий первісток

Відома українська ведуча Марічка Падалко вирішила розділити з шанувальниками зворушливий сімейний момент і похвалилася підросли сином Мішею. 45-річна улюблениця українців, яка веде новини на телеканалі “1 + 1”, поділилася на осоюистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм милим фото з сином.

Марічка Падалко розповіла, що нещодавно помітила, що 14-річний син наздогнав її по зросту. Ведучу  це сильно вразило, адже сама вона так і залишилася нижчою своїх батьків.

“Настав той день, коли ми з сином зрівнялися в зрості. У його чотирнадцять). Я зрозуміла, що у мене подібного досвіду не було – я не дотягнула до зросту своїх батьків – у мене середнього зросту мама і високий батько. Я, напевно, в його маму, свою невисоку бабусю”, – розповіла Падалко.

Вона також поділилася знімком, на якому вони з сином позують поруч. На фото хлопчик здається навіть трохи вище своєї мами. При цьому, зірка плюсів виглядає дуже щасливою і явно пишається сином. Її підписники тут же відреагували на публікацію та завалили родину компліментами, а також почали обговорення.

spot_img

Схожі статті