Колишній чоловік Ані Лорак вперше прокоментував їх скандальне розлучення: “Я не буду виправдовуватися”

Мурат вперше перервав мовчання та розповів про свої почуття після розлучення з Ані Лорак.

Колись східна казка про кохання перетворилася у жах для дівчини, яка змогла вирватися з порочного кругу бідності та стати заможною знаменитістю. І хоча життя та кар’єра Кароліни склалися найкращим чином, стосунки з чоловіками в неї не були успішними.

Ані Лорак після розлучення

Архівне фото Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Після болісного розлучення Ані Лорак продовжила жити, наче нічого не сталося. І поки журналісти смакували деталі зрад Мурата Налчаджиоглу, співачка робила вигляд, що нічого не відбувається. А сам турецький бізнесмен взагалі не коментував плітки та скандальний розрив. Так було до сьогодні.

Причина розлучення Ані Лорак з чоловіком

Усі прекрасно знають — Мурат спілкувався з іншими жінками поки був у шлюбі.

Їхнє розлучення не покидало заголовків авторитетних ЗМІ і так відбувається і надалі – роки потому.

Однак, турецький красень не давав офіційного підтвердження подібним пліткам. Сьогодні журналісти YouTube-каналу “Kiyv LIVE” вперше взяли інтерв’ю у Мурата стосовно історії з Ані Лорак.

“Дуже багато пліток було, багато різних розмов: він такий, він сякий. Я не буду виправдовуватися. Було сумно, звичайно, 15 років живеш з людиною, а після певної ситуації, залишаєшся один в іншій країні, куди приїхав заради своєї сім’ї. Зараз багато що змінилося. З’явилося розуміння життя і того, що мені вже багато років. Було достатньо часу, щоб подумати, побачити світ, тепер клуби забирають з мене багато енергії. Відчуваю, ніби Бог дав певний поштовх. Перезавантаження почалася. У мене свої концертні тури, в цьому році було 35 концертів. Я організовую тури багатьом відомим артистам. Зараз я вважаю себе щасливою людиною. Моя донька здорова, я здоровий, мої близькі здорові”, – розповідає Мурат.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".