Мама Світлани Лободи показала підрослу старшу онучку: на кого схожа дівчинка, куди зник її справжній батько?

Світлана Лобода має двох чудових доньок, які зростають в оточенні матері та бабусі. Дізнайтеся більше про старшу дитину поп-діви.

Світлана Лобода пройшла величезний шлях від солістки гурту “ВІА Гра” до однієї з найпопулярніших артисток сучасності. Жінка, можна сказати, все життя своє поклала на те, щоб досягти небувалих висот. Втім, навіть тяжка праця не завадила їй стати ще й гарною матір’ю двох дівчат.

Світлана Лобода
Світлана Лобода разом зі своїми дітьми. Фото взято на просторах мережі.

Якщо молодшу доньку, Тільду, Світлана намагається не показувати своїм прихильникам, то успіхами та життям старшої хизується не тільки її матір, а ще й бабуся – Наталія. Жінка, як і її донька, веде Інстаграм, де й вирішила привітали свою онучку з Днем народження.

Дівчинку звати Єва і їй сьогодні, 9 квітня, виповнилося 10 років.

Відомо, з інтерв’ю Лободи у програмі “Осторожно, Собчак!”, що Єва навчається вдома. Проте, це не означає, що вона не спілкується зовсім з однолітками. Світлана каже, що дівчинка дуже комунікабельна.

Хто являється справжнім батьком дитини?

Особисте життя Світлани Лободи – справжня таємниця для її прихильників. Жінка воліє не розкривати своїх обранців. Втім, відомо, що першим чоловіком, з яким співачка прожила у цивільному шлюбі, був Андрій Цар – танцівник балету.

Світлана Лобода та Андрій Цар. Фото взято на просторах мережі.

Він і є батьком Єви. Вважалося, що у дівчинки теж прізвище Цар. Проте, Світлана сама розкрила правду. Цар – це сценічний псевдонім її екс-коханого. У Єви прізвище – Левандовська.

Чи дозволяє Світлана спілкуватися з рідним батьком дитині – невідомо.

Схожі статті