Культ чистоти: Ольга Фреймут розповіла, хто став причиною того, що зірка не може стерпіти бруду та безладу

Ольга Фреймут розповіла про людину, яка своєю поведінкою зробила з ведучої любительку чистоти.

Ольга Фреймут прославилася на всю Україну завдяки своїй любові до чистоти та вмінню триматися, наче справжня леді. Але все відбвається не просто так і навіть звичкам та вподобанням телеведучої є логічне пояснення.

Спадок від матері

Якось головний ревізор України дала інтерв’ю авторитетному виданню, в якому розповіла про те, що не просто так полюбила чистоту, а винесла це з дитинства. А саме від матері, яка постійно мила все навкруги. Нещодавно фан-клуб Ольги опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм відповідний пост з цитатою. Таким чином, фанатам ревізора стало зрозуміло звідки взялася така прискіпливість та безкомпромісність в питаннях гігієни.

“Ненависть до бруду, безладдя – це у мене теж від мами. Ми з братом щоранку прокидалися від того, що мама мила підлогу. Мої кузени боялися приходити до мене в гості, тому що мама в першу чергу ставила їх в ванну і мила. Говорили: «Ой, ні, тітка Алла знову буде купати!» Нас, п’яти-шестирічок, вона постійно купала, у ванній була купа шампунів, різного мила … Мама все і всіх повинна була відмити, тільки тоді можна було розслабитися. Я ось зараз зрозуміла, що ніколи не бачила, як вона спить. Я засинала, вона була ще на ногах, я прокидалася – вона вже робить щось по дому. У мене, як і у мами, все повинно бути ідеально. Валерій щовечора купається. Я переодягають його до чаю, до ланчу, він ніколи в піжамі не вийде на вулицю, хоча ми живемо за містом. Він ніколи не виглядає розхлябано, це дуже важливо і має прищеплюватися з дитинства. У квартирі все повинно бути дуже чисто. У мене білий посуд, біла постіль, тому що на ній відразу видно бруд. Я не буду спати на брудному ліжку – краще постою.”

Схожі статті