Лілія Ребрик та її чоловік влаштували танці на подвір’ї: телеведуча в піжамі, а танцюрист при параді

Лілія Ребрик живе танцюючи по життю. Чи то кохання привело її до танців, чи то танці до кохання... Хто зна?

Лілія Ребрик одружена з танцюристом Андрієм Диким дев’ять років. З першого ефіру танцювального проекту “Танці з зірками”, коли пара станцювала для глядачів пристрасне танго, глядачі були впевнені, що між ними завязався роман. Однак зірка запевнила, що почуття між ними виникли лише після кількох місяців спільної роботи, коли шоу майже завершилося.

Пристрасті “диких”

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Оскільки вони обидва спортсмени, тому були зосереджені на роботі, однак встигли зав’язати міцну дружбу. Тоді зірка запевняла партнера, що вміє дружити з чоловіками, проте він одразу пояснив, що дружити з нею не планує. Зараз знаменитість ззнається, що вони лише виправдовувалися роботою, а насправді просто хотіли проводити більше часу разом. Лише після фінального ефіру Лілія Ребрик та Андрій Дикий все ж наважилися проявити свої почуття. З тих пір вони не розлучалися ні на мить.

Регулярні танці на подвір’ї

Так, акторка та телеведуча постійно публікує нові відеоролики за участі її чоловіка Андрія. Пара ніколи не випускає можливості станцювати разом для підписників. Так сталося і в цей раз. Тільки-но повіяло весняним теплом, Андрій у джинсових сорочці та брюках взяв під руку Лілію Ребрик, яка була одягнута в піжаму і почав вести її у запальному танці. Варто зазначити, що підписникам знаменитості дуже подобаються подібні відео. Чи то енергетика зіркової пари так впливає на людей, що то їхня техніка. Так чи інакше, подобається і зіркам, і глядачам. Сподіваємося, що знаменитості продовжать радувати нас своєю творчістю і танцями. Не тільки на подвір’ї але й в місті, наприклад. Чому б ні?

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.