З’явилось унікальне відео Алли Пугачової у молодості: зірку показали без перуки, пластики та вставної щелепи

Зіркова Алла Борисівна вже звикла, що всі експерименти з її зовнішністю обговорюються. Втім, сумнівів немає, що у молодості вона була справжньою красунею.

Зірка Алли Борисівни почала сяяти ще у молодості. Вже у 5 років майбутня Примадонна вперше вийшла співати на сцену. Вона брала участь у великому збірному концерті в колонному залі Будинку Союзів. Батьки помітили талант та вирішили віддати доньку до музичної школи.

Алла Пугачова у молоді роки. Фото взято на просторах мережі.

Не запам’ятати цю яскраву персону було важко: від природи в Алли волосся мідного кольору, а ще її візитівкою довгі роки була діастема між передніх зубів. Згодом, Пугачова вирішить позбутися свої природної “фішки” та поставить вініи.

Ось так змінювалася Алла Борисівна Пугачова. Фото взято з вільного доступу.

Зараз нам всім добре відомий образ Алли Борисівни, як пишної красуні зі світлим кольором волосся. Прикрашає зачіску жінка зазвичай шиньйонами або штучними пасмами.

Яких чоловіків обирала Алла Пугачова і чому стосунки склалися тільки з молодим Галкіним
Алла Пугачова у своєму стандартному образі. Фото взято на просторах мережі.

Втім, старше покоління пам’ятає і іншу Аллу Борисівну: струнку, тендітну з вогняно-рудим кольором волосся. Такою вирішив показати її на честь Дня космонавтики і чоловік співачки – Максим Галкін. Цікаво, що на момент запису ролику гумористу було всього 2 роки.

На відео у 1978 році Алла вітає космонавтів Георгія Гречко та Юрія Романенко піснею. Видно, що вона ніяковіє на камеру вітати нових героїв. На честь свята Примадонна вирішила виконати свій хіт “Женщина, которая поет”, де просить долю дати їй щастя.

Запис показує, якою справжньою та простою є Пугачова.

Схожі статті