Наташа Корольова буде судитися з коханками чоловіка Тарзана: щоб захистити родину, вийшла на тропу війни

Гучна та скандальна історія з коханками Тарзана досі незавершена.

Відома російська виконавиця Наташа Корольова заявила про твердий намір помститися коханкам чоловіка, які намагалися зруйнувати їх любовний союз. Зірка наоаштована войовниче та серйозно.

Зради красеня Тарзана

 24.11.2018 Співачка Наташа Корольова

 

У вересні 2020-го року навколо зіркового подружжя Наташі Корольової та її чоловіка Тарзана розгорівся небувалий скандал. Під час вечірки Тарзана з дівчатами їх з Корольовою будинок пограбували на 60 тисяч євро, поки співачка перебувала на відпочинку. Тоді ЗМІ повідомляли, що це зробили невідомі дівчата, у одної з яких нібито були відносини з Глушко. Пізніше дівчина заявила, що не тільки переспала з ним, але і завагітніла від нього. Незабаром стриптизеру довелося офіційно зізнатися, що він зрадив Наташі Корольовій.

Співачка налаштована судитися

Зірка, після нечисленних розмов з журналістами з’явилася в програмі “Ти не повіриш”. Саме тоді вона розповіла про те, що не збирається пробачати жінок, які ініціювали скандал з її чоловіком Тарзаном. Співачка порадила їм не розслаблятися, тому що вона збирається з ними судитися.

“Суди тільки починаються. В будь-якій сім’ї потрібна довіра. Її можна легко заробити, але можна і так же легко втратити. Всі ситуації треба за сімейним столом промовляти. Сімейні цінності – найважливіше. Їх треба зберігати і охороняти”, – прокометувала співачка.

Ініціативу дружини судитися стриптизер підтримує.

Він зазначив, що скандал йому зіпсував репутацію і він хоче, щоб справедливість восторжествувала. Більш того, він впевнений, що йому щось підсипали в алкоголь і звабили.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.