Співачка Оля Полякова показала кадри з візиту до лікаря: 37-річна артистка робить підтримуючі процедури

Оля Полякова - епатажна зірка естради. Втім і знаменитості її масштабу інколи потрапляють до лікарів. Дізнайтеся, що трапилося з Суперблондинкою.

Оля Полякова – ефектна білявка та справжня зірка української естради. Жінка навіть у карантин, без концертів та виступів, примудряється дивувати своїх прихильників та вражати їх новим контентом. Співачка зараз робить відео тренування, а також активно ділиться рецептами на своїй сторінці в Інстаграмі.

Разом з донькою зірка нещодавно приготувала дієтичні панкейки.

Та у сторіз артистка опублікувала новину про те, як потрапила на прийом до лікарки. Оля показала, що лежить на кушетці із зібраним у шапочку волоссям.

Оля Полякова показала свій візит до лікаря. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, причин для хвилювань – немає. Артистка познайомила своїх прихильників з лікаркою, у якої проходить косметичні процедури, які підтримують її вроду. Співачка посміхається та жартує на відео.

Робить профілактичні процедури Полякова не тільки для обличчя, а й на все тіло. Піклувалися сьогодні про зірку два косметологи.

Оля Полякова відвідала косметичні процедури. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, за собою Оля стежить і вдома. Виявляється для себе співачка побудувала свій особистий спортзал, а також басейн.

В артистки є свій власний рецепт тренувань: вправи, які допомагають їй підтримувати свою фігуру у відмінній формі. Ними вона почала ділитися з підписницями.

Оля Полякова показала вправи та нагадала, що під час тренування потрібно пити воду. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті