Лілія Ребрик вперше показала свого сивого батька: що відомо про чоловіка і чому телеведуча рідко його згадує

Лілія Ребрик - телеведуча з позитивним образом. Та що відомо про родину цієї сяючої зірки?

Її справжнє ім’я Ліліана. Блондинка вже давно радує глядачів своїм талантом на телеекрані і здається дуже щирою зі своїми прихильниками. Втім, не всі моменти особистого життя готова розкривати телезірка. Зокрема, зовсім нещодавно вона познайомила своїх підписників з батьком.

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик потрапила у
Акторка та телеведуча Лілія Ребрик. Фото взято на просторах мережі.

Що відомо про батька теледіви?

Звати чоловіка Іван Дмитрович. 13 квітня він відсвяткував День народження. Чоловік зіграв велику роль у житті Лілії, адже його слово було вирішальним у долі дівчини.

Річ у тім, що юна Ребрик вже у 16 років хотіла покинути рідні Чернівці та поїхати підкорювати столицю. Батько згадує, що буквально ридав, коли розумів, якою маленькою та беззахисною буде Лілія сама у великому місті.

Втім, ламати характер і долю доньки не став.

Лілія Ребрик показала свого батька. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Батько займався творчим вихованням Лілії. Він, коли донька була зовсім дитиною, вирішив розвивати її таланти та віддав її до музичної школи. Дівчинка мріяла стати балериною, але, коли її не прийняли в танцювальну школу, батько віддав її на гімнастику. Лілія виявилася дуже здібною ученицею і в віці 13 років отримала звання майстра спорту.

Втім згодом, батьки побачили перспективу у медицині і намагалися агітувати доньку до вступу на факультет лікувальної справи. Проте, сильний характер Лілії переважив всі аргументи і тато відпустив її до Києва. Зараз дуже пишається донькою.

Схожі статті