Алла Пугачова святкує день народження: як її привітали Максим Галкін, Ліза і Гаррі та що утнула Примадонна

Максим Галкін та двійнята серйозно підготувалися до свята. Алла була приємно здивована, але з тортом обійшлася несправедливо.

Алла Пугачова — титан на радянській естраді. Велична країна зруйнувалася, але незламний авторитет цієї артистки залишився панувати на території Росії. Вона має все, чим має володіти зірка такого рівня: сильним вокалом, харизмою, ідеальним музичним слухом та бажанням творити. Бездоганна освіта і талант зробили з неї Примадонну. Це місце належить їй вже довгі роки, а значить не знайшлося співачки, яка могла б скласти гідну конкуренцію Аллі.

Алла Пугачова. Архівне фото.

Алла Пугачова святкує день народження

Сьогодні Аллі Пугачовій виповнюється 72 роки. Немаленька цифра, насправді. Однак, виникає відчуття, що Алла прожила декілька життів. Одне життя було наповнене оплесками, романами, камерами та метушнею. А друге життя вона ніби знайшла у шлюбі з Максимом Галкіним. Так, такою щасливою Примадонну певно не бачив ніхто.

Для того, щоб порадувати іменинницю у цей день, Максим Галкін, Гарі та Ліза придбали прекрасні букети з білих та рожевих еустом і троянд та замовили білосніжний полуничний торт. Перед виходом до школи, одягнені у гімназіїську форму, діти встали у залі неподалік від каміну та підготувалися вітати зіркову маму.

Алла Пугачова при повному параді, у неймовірному шифоновому платті радісна вийшла до дітей і в першу чергую взялася задувати свічки. Однак, вони не усі підкорилися волі артистки, за що остання з них серйозно поплатилася — співачка плюнула на неї наостанок. Максима та дітей ця витівка дуже розсмішила. Потім двійнята одне за одним продекларували матері вірші. Спершу виступав Гаррі, а Ліза послідувала другою. Також двійнята підготували для Алли саморобні листівки та заспівали пісеньку. Щастю Алли не було меж.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.