Вагітну Катю Осадчу вітають з майбутнім поповненням в родині: татусь-Горбунов втратив голову від щастя

Катерина Осадчей поставила на вуха мережу через свій останній образ в ефірі "Голосу країни"

Катя Осадча — персона таємнича та цікава для глядача. Завдяки тому факту, що зірці вдалося приховати другу вагітність, шанувальники не можуть заспокоїтися і кожен раз підозрюють Катерину у тому, що вона знову приховує малюка. Тепер кожен невдалий вибір сукні знаменитості змушує журналістів писати статті про можливу вагітність.

Шанувальники не на жарт запідозрили Катерину у вагітності

Так, у неділю відбувся прямий ефір вокального шоу на каналі “1 + 1” “Голос країни”. Як відомо, його ведучими є Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов. У цей раз телеведуча для виходу на сцену обрала ефектну жіночу сукню, яка викликала неймовірну хвилю чуток про її стан. За цим можна спостерігати прямо на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram. Коментарі під публікаціями лускають від підозр.

Справа в тому, що Катя постала перед камерою в ніжному вбрані незвичайного крою. Осадча наділа білу міні-сукню з квітковим принтом, рукавами-фонариками, відкритими плечима та довгим шлейфом. Як завжди, телеведуча обрала жіночні босоніжки на підборах, блискучі прикраси та зробила ніжне укладання.

Підозри шанувальників

Як видно, деякі не побоялися написати свою думку стосовно стану зірки прямо в коментарях. Інші натиснули кнопку подобається, щоб приєднатися до думки автора. На скріншоті показані найперші автори, які залишили свої підозри під фото.

Саме крой сукні і викликав хвилю чуток. Адже такі фасони дуже часто обирають вагітні, більш того, на фото видніється маленький животик. Однак, не виключено, що Катя просто поїла перед ефіром.

Схожі статті