Марічка Падалко заговорила про родину та розридалася у прямому ефірі: що так розчулило зірку “плюсів”

Марічку Падалко знає і любить вся Україна. Втім, знайшлася людина, яка змусила цю позитивну ведучу не стримати емоцій у прямому ефірі.

Марічка Падалко завжди усміхнена та позитивна в кадрі. Вона щиро спілкується зі своїм глядачем, проте ніколи не показувала крайніх емоцій. Навіть, коли зірка втратила під час ефіру зуба – вона знайшла в собі сили не показувати переживань!

Марічка Падалко – справжній професіонал своєї справи. Фото взято на просторах мережі.

Втім, знайшлася персона, що змогла розчулити і тендітну Марічку. Нею виявилася легендарна фігуристка Оксана Баюл. Жінка у 1994 році на Олімпійських іграх здобула Україні золото. Тоді вперше весь світ почув наш гімн.

Оксана Баюл – українська легенда фігурного спорту. Фото взято на просторах мережі

Марічка вирішила спробувати новий для себе формат журналістики і, користуючись власною популярністю в Інстаграмі, провела прямий ефір зі спортсменкою. Телеведуча розкрила особистість Оксани з нового боку.

Марічка Падалко провела прямий ефір з Оксаною Баюл. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Виявилося, що фігуристка не проти повернутися в Україну, хоча наша держава їй досі не виплатила призові за перемогу в Олімпійських іграх 1994 року. Та це не змусило Баюл ненавидіти свою Батьківщину. У 2014 році вона відритим листом підтримала Революцію Гідності.

Втім, зачепила фігуристка і дуже ліричну тему: жінка розповіла, що хотіла б повернутися у рідне місто, адже там поховані її мама та тато, на могилі яких вона не була вже багато років (Оксана мешкає у США). А ще жінка хоче показати Батьківщину своїй дочці. На цих словах спортсменка розплакалася. Не витримала і Марічка Падалко.

Схожі статті