Ольга Горбачова розповіла про найдорожчий в житті подарунок від чоловіка Нікітіна, який довів її до сліз

Ольга Горбачова подумала, що Нікітін її покидає, коли побачила цей подарунок.

Ольга Горбачова та її чоловік Юрій Нікітін були одружені двічі.

Невдалий перший шлюб

Перший шлюб артистки та продюсера зруйнувався дуже швидко. Справа в тому, що Юрій зраджував співачці і їхній союз не витримав такого випробування. Коли знаменитості помирилися, то вважали за потрібне не розповідати аудиторії про те, що вони знову разом.

Саме розлучення з коханою людиною стало для співачки тим крахом, який змусив її почати глибоку роботу над собою.

“Дуже хочеться в моменти образи бути принциповою і заподіяти біль своєму уявному противнику. Дивно, як легко ми перетворюємося з коханців у ворогів. Але в якийсь момент я зрозуміла, що терпіння має стати суттю кожної жінки, і якщо ви любите чоловіка – ви повинні залишити шанс на друге дихання “, – поділилася Горбачова.

Найдорожчий подарунок у житті

Українська співачка Ольга Горбачова назвала найдорожчий подарунок від чоловіка, продюсера Юрія Нікітіна.

Знаменитість поділилася, що коханий подарував їй розкішну квартиру в центрі Києва.

“Одного разу ввечері ми пішли до ресторану і він мені приніс дарчу на квартиру в центрі, біля Ботанічного саду, трикімнатну. Ми не були одружені в той час. Я почала плакати, наскільки не звикла до подарунків, уявляєте, яка була низька самооцінка. Я в той момент подумала, що він вирішив зі мною розлучитися і це був прощальний подарунок”, – розповіла знаменитість журналістам.

Крім того, зіркове подружжя розповіло, що кожен з них вважає у своєму партнері найсек*уальнішим. Так, Ольга відповіла, що сприймає коханого в комплексі, втім, додала, що її збуджує в чоловіках талант та розум. Зі свого боку, Юрій зізнався, що шаленіє від тембру голосу дружини та не може його спокійно слухати.

Схожі статті