Хто оточує Стаса Боклана: все, що відомо про дружину та дітей актора — біографія, фото, цікаві факти

Зірка серіалу "Папік" та "Слуга народу", тренер "Ліги Сміху" має дуже насичене, але приховане особисте життя. Редакції "Сенсації" вдалося дізнатися секрети.

Станіслав Боклан – відомий український актор театру та кіно. Він підкорив глядача своїм інтелігентним образом та талантом. Митець без самопіару чи гучних скандалів добився вершин у шоу-бізнесі. Зараз він один з найбільш затребуваних персон у великих медійних проектах.

Український актор Стас Боклан. Фото взято на просторах мережі.

На екрані він грає політиків, багатіїв, генералів, а у театрі Станіслав за своєю фактурою, вродою, акторськими можливостями — актор на амплуа героя-коханця. Свій творчий шлях почав чоловік у 1992 році.

Що ж, недарма у п’єсах та виставах йому давали ролі героя-коханця…У реальності особисте життя Станіслава було вельми багатим на події: два шлюби, народження доньки, поява пасинка та двох онуків.

Про першу кохану актор воліє не розповідати, а ось другій дружині – акторці Наталії Кленіній готовий зізнаватися у почуттях безкінечно. Саме її вважає головною жінкою у житті. Закохався у неї настільки, що прийняв її сина і виховував, як свого. Познайомилася пара на сцені Молодого театру.

Друга дружина Стаса Боклана та старша донька Марія. Фото взято на просторах мережі.

З матір’ю старшої доньки стосунки не склалися. За словами актора перший шлюб був короткий і, на жаль, невдалий.

Пасинок Стаса Боклана працює ді-джеєм. Фото взято на просторах мережі.

А ще актор – щасливий дідусь. У нього є онук Демид, який народився у 2015 році, а також маленька онучка – Аріна. Дівчинці має виповнитися 4 рочки.

Схожі статті