Дана Балана помітили в оточенні дівчат на гучній вечірці: молдавський красень не сумує без Тіни Кароль

Дан Балан - відомий серцеїд. Чи можна взагалі його уявити самотнім?

Дан Балан – популярний, талановитий і більш того, міжнародний артист. Чи можливо уявити ситуацію, у якій молдавський красень залишається без роботи? Звісно, ні! Фан-клуб співака налічує сотні тисяч і навіть більше шанувальників. Тому не дивно , що у період карантину Дан заробляє гроші на виступах на приватних святах та вечірках.

Дан Балан помічений у компанії молодих дівчат

Нещодавно на одному з фанатських акаунтів Дана Балана в соціальній мережі з’явилося відео на якому, співак виступав серед глядачів переважно жіночої статі. Спостерігаючи за перфомансом артиста та реакції глядача зрозуміло, що останні дуже тепло прийняв співака. Балан обрав для виступу сорочку та класичні брюки, які підкреслила його мужність, брутальність та статус серцеїда.

Також Дана Балана помітили на закритій вечірці в Києві. Артист виступав в оточенні двох гарячих блондинок. До цього він виходив на сцену разом зі своєю бек-вокалісткою Тані Вандер, але після того, як вона оголосила про початок сольної кар’єри, йому довелося шукати іншу партнерку. Тепер Балан виступає без бек-вокалу, але з підтанцьовкою. Щоправда, публіка жорстко розкритикувала сміливі образи дівчат і їхню поведінку.

Нагадуємо, що нещодавно співак засвітився на українському телебаченні у вокальному шоу, де виконував роль помічника поп-діви Тіни Кароль. Так, після останнього сезону, у якому цим двом артистам вдалося запалити серця глядачів завдяки своєму флірту, продюсери вирішили дати цій парі друге життя і надали фанатам артистів можливість ще раз побачити хімію між ними.

Схожі статті