Анастасія Приходько тільки-но народила третю дитину і вже взялася працювати: шоу-бізнес не для слабких

Сьогодні дуже радісний день для фанатів Анастасії Приходько, адже вона заявила про своє повернення.

Про те, що Анастасія Приходько повертається в шоу-бізнес стало  зрозуміло ще тоді, коли співачка вирішила взяти участь у гіпершоу “Маска”. Так, не дивлячись на те, що співачка була на останніх термінах вагітності під час виступів, багато хто запідозрив її у тому, що вона мітить на великий вихід на українську сцену.

Анастасія Приходько повертається на українську сцену

Сьогодні на особистій сторінці співачки соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація. Анастасія опублікувала чорно-біле фото, на якому постала у темному жіночому костюмі з неймовірно глибоким декольте. Фото, очевидно, є авторським і було зроблено за деякий час до вагітності.

Вочевидь співачка довго виношувала свій грандіозний план повернення. Артистка повідала шанувальникам, що вже підготувала безліч нових хітів, які буде цікаво послухати і деякі з них на українській мові, розвиток якої вона дуже підтримує. Приходько підкреслила, що їй довелося вивчати солов’їну заради творчості і вона цьому рада.

Нагадуємо, що Анастасія Приходько тільки нещодавно народила третю дитину. На шоу вона приймала участь будучи на останніх термінах вагітності, однак це не заважало співачці виступати, як справжньому професіоналу. З огляду на те, що зіркові члени журі дуже довго не могли відгадати, хто ж знаходиться за маскою, Анастасія однозначно впоралася.

На жаль, ім’я та стать дитини ретельно приховуються. Хоча Оля Полякова зробила незрозумілий жест у сторону зірки і назвала дитину хлопчиком. Чоловіча стать малюка поки не підтверджена, але журналісти вважають, що Оля проговорилася.

Схожі статті