Юрій Нікітін розповів про те, як втішався після болючого розриву з Білик: продюсер надає перевагу блондинкам

Юрій Нікітін має за плечима історію кохання, яку пережив з Іриною Білик.

Ірина Білик була першим справжнім коханням продюсера Юрія Нікітіна і першим справжнім проектом. Їхні стосунки були наповнені взаємною любов’ю, пристрастю, дружбою, однак дуже швидко перегоріли. Як це дуже часто буває у пар, які поринають у роман з головою.

Що втішило продюсера після розлучення?

Вперше Нікітін побачив свою другу дружину, коли вона працювала телеведучою. Однак, тоді не загорілося ні в нього, ні в неї. Він мав вирішити робочі питання з керівництвом телевізійного каналу і саме тоді зустрівся з майбутньою коханою. Ольга Горбачова запевняє, що  чоловік ій відверто не сподобався.

Юрій Нікітін та Ольга Горбачова
Юрій Нікітін та Ольга Горбачова

Друга їхня зустріч відбулася на “Таврійських іграх”. Тоді Нікітін тільки-но розлучився з Іриною Білик і звернув увагу на таємничу білявку. І третя доленосна зустріч сталася на узбережжі, коли Юрій стояв на пароході, а Ольга рухалася по причалу. Саме тоді успішний продюсер наважився запросити телеведучу на побачення, але жінка відмовилася. Знаменитості вистачило сил та терпіння запрошувати обраницю на побачення ще багато разів і кожен раз вислухувати чергову відмову.

Ольга та Юрій

Однак, Ольга згодом поступилася та заради розваги погодилася на побачення. Саме так зав’язалися стосунки Ольги та Юрія, і таким чином продюсеру вдалося попрощатися з першим коханням та знайти друге.

Згодом пара дуже швидко одружиться, але ненадовго. Через регулярні зради чоловіка Ользі довелося піти на розлучення, яке стало відправною точкою для пари на шляху до сімейного щастя. Продюсер зрозумівши, що втратив, зробив усе, щоб повернути колишню дружину, а повернувши став вести зовсім інший образ життя.

Схожі статті