Тренер шоу “Голос країни” Надя Дорофєєва пояснила, чому досі не народила дитину: кар’єра тут ні до чого

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес досі не народили дитину. У чому справа? Всі деталі у статті.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес живуть у шлюбі вже багато років. Родина не потрапляє у скандали, їхнє життя спокійне та прописане розкладом.

Обидва — зайняті люди, які заробляють на життя за допомогою творчості. Надя вже дісталася Олімпу шоу-бізнесу, Володимир Дантес також намагається пришвидшити прогрес і багато працює. Здавалося б, настав час подумати про спадкоємців. Тим не менш, зіркова пара ігнорує цей факт.

Підопічна Потапа Надя Дорофеєва розповіла про інцидент, який стався з нею та її чоловіком у відпустці
Надя Дорофєєва та її чоловік Володимир Дантес 

Чому у Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса досі немає дітей?

Нещодавно Надя у честь дня народження (співачці виповнюється 31 рік) дала інтерв’ю журналістам каналу “Україна” для телепередачі “Зірковий шлях”. Під час бесіди виникло питання стосовно дітей, на яке Надя відповіла щиро: зірки поки що не готові. Співачка не стала приховувати, що про дітей вони з чоловіком розмовляють постійно. Однак, кожен раз вони приходять одного й того самого висновку — ні Володимир, ні Надя поки що не готові нести відповідальність за малюка. Виявилося, що кар’єра співачки немає до цього ніякого відношення. Хоча саме ця відповідь була б найлогічнішеою у цьому випадку.

Що ж, світ рухається вперед, а вік жінки вже не такий важливий для материнства. Наприклад, Василіса Фролова народила свого первістка у 42 роки. Випадки трохи різні, адже Василіса намагалася стати матір’ю понад 10 років. Тим не менш, вона успішно народила абсолютно здорового малюка. Тому хвилюватися за кумира фанатам Дорофєєвої не варто, адже Надя має вдосталь часу для реалізації плану по дітях.

Схожі статті