Ані Лорак непрозоро натякнула, як Костянтин Меладзе тягнув її у ліжко: після відмови зробив з зірки вигнанку

Ані Лорак вперше дала велике інтерв'ю на камеру. Після чуток про возз'єднання її з Муратом, вона розкрила всі подробиці життя.

Ані Лорак – легендарна співачка, справжня поп-діва. Її кар’єра почалася у юнацтві: у 1990-х зірка виступала на сцені рідних Чернівців та штурмувала популярні вокальні конкурси. Майбутню артистку запримітив Юрій Фальоса, який і став її першим продюсером.

Юрій Фальоса та Ані Лорак. Фото взято на просторах мережі.

Тоді Ані Лорак звинувачували у легковажності, мовляв як це така юна, можна сказати, малолітня дівчина відважилася жити разом з дорослим продюсером. Проте, як виявилося, поп-зірка, насправді дбає дуже сильно про свою честь.

Ані Лорак розповіла, що колись, ще за часів культу гурту “ВІА Гра”, співачці Костянтин Меладзе запропонував “особливі умови” контракту.

Ані Лорак
Ані Лорак за часів молодості. Фото взято на просторах мережі. 

Ані Лорак впевнена, що Костянтин мав до неї симпатію. Про це жінка розповіла в інтерв’ю Борису Корчевнікову (“Судьба человека“).

Ані Лорак та Костянтин Меладзе. Фото взято на просторах мережі.

За словами української співачки, в один момент їй були запропоновані умови контракту, де робочі стосунки переходили у площину особистих. Ані Лорак це не вподобала, адже завжди хотіла добиватися мети своїм талантом, а вродою.

Вона відмовила впливовому Костянтину Меладзе, а тоді зазнала помсти. Продюсер та композитор сказав всім своїм знайомим більше не спілкувати зі співачкою. Втім, Кароліна вигнанкою не стала. Лишилися і в неї добрі друзі, які зрозуміли ситуацію.

Схожі статті