Філіп Кіркоров прокоментував примирення Ані Лорак та її екс-чоловіка Мурата: неочікувана реакція поп-короля

Філіп Кіркоров відверто здивував реакцією на примирення Кароліни та Мурата.

Філіпа Кіркорова та Ані Лорак пов’язує довготривала ніжна дружба. Кажуть, що між жінкою та чоловіком дружби не існує. Однак Кароліна та Філіп розбивають цю теорію власними стосунками. Кароліна стала хрещеною матір’ю доньки поп-короля, а той завжди надає підтримку співачці, щоб вона не робила.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Східна любовна казка здавалася фантазією фанатам Кароліни, якій дано було збутися. Втім, протривала вона недовго. З’ясувалося, що Мурат безбожно та регулярно зраджує співачці. До того ж публічно.

Архівне фото Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

У нещодавньому інтерв’ю Борису Корчевнікому артистка зізнавалася, що це принизило її. Тим не менш, і не завадило жінці потонути в обіймах колишнього чоловіка на вечірці Філіпа Кіркорова. Відео з примиренням  екс-подружжя облетіло мережу одразу.

Багато російських зірок і навіть вірних шанувальників Ані Лорак не підтримало артистку. Мовляв після такого приниження і пробачити ловеласа. Артистка напроти вважає, що після років вигнання з її оточення, він зрозумів, яку жінку втратив і зробив для себе відповідні висновки.

Однак варто не забувати, що у Кароліни та Мурата є спільна донька Софія, яка певно мріє про воз’єднання родини.

Що про це думає Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Ані Лорак підтримує її давній друг Філіп Кіркоров. Він розповів журналістам, що тепер донька подруги точно буде щаслива.

“Я дуже цьому радий. Може, варто було їм відпочити якийсь період часу один від одного, щоб зрозуміти, наскільки цінними є їхні відносини насправді”, – сказав співак.

Схожі статті