(Відео) Потап і Настя Каменських на очах у папараці розвалилися в ліжку та не стали стримуватися в почуттях

Настя Каменських - популярна українська співачка, яка знає чим здивувати своїх прихильників. Та, схоже вона вже переходить межу.

Настя Каменських. Вона яскрава, харизматична, креативна та…безсоромна. Поп-діва знає, що її бездоганна фігура та насичене особисте життя – завжди цікавить прихильників. Вона провокативно виставляє світлини у купальнику, прозорих парео та відкритих сукнях, немов каже, що звертати увагу мають лише на неї.

Настя Каменських
Настя Каменських. Фото взято на просторах мережі. 

Нещодавно в інтернеті почало виходити її власне реаліті-шоу, де зірка разом з подругами мандрує Мексикою. Компанію також норовливій співачці склала її мама – Лідія.

Мама Насті Каменських стала учасницею реаліті поп-діви. Скріншот взято з кадру передачі.

Втім, однієї людини не вистачало для повного щастя у подорожі – коханого чоловіка Насті Каменських. Співачка не раз розповідала, як сумує без нього і, ось, в останній серії Потап відчайдушно вирішив відправитися за дружиною заокеан.

Потап прилетів до коханої. Скріншот взято з кадру реаліті-шоу “Девочки рулят”

Настя розповіла, що відчувала себе надзвичайно щасливою. Жінка наважилася навіть показати прихильникам дуже особистий бік життя – ранки з коханим.

За словами співачки, кожен день – це маленьке життя, яке потрібно прожити з користю. Саме тому вона приділяє багато уваги саме ніжності. Втім, кадри можуть дійсно вразити. Настя зняла, як вони з Потапом проводять ранок у ліжку.

Настя Каменських показала свій ранок у ліжку з Потапом. Скріншот взято з кадру реаліті-шоу “Девочки рулят”
Настя Каменських показала свій ранок у ліжку з Потапом. Скріншот взято з кадру реаліті-шоу “Девочки рулят”

Схожі статті