Зірки української естради, які починали свій шлях в “Караоке на Майдані”: Тіна Кароль, Козловський та інші

Ігор Кондратюк допоміг багатьом артистам дістатися першого ешелону шоу-бізнесу. Давайте згадаємо їх.

“Караоке на Майдані” вважають найтривалішим талант-шоу України, адже стартувало воно в далекому 1999 році.

19 років поспіль в центрі Києва (а потім і інших міст) збиралися шанувальники для виконання хітів під мінус, а біля домашніх телеекранів – любителі це послухати і покритикувати.

“Наша гра простенька, правило єдине: якщо хочеш, то співаєш, а не можеш – ні”, – цими словами незмінний ведучий програми Ігор Кондратюк починав всі ефіри, ставши для багатьох телеглядачів майже членом родини.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Першокурсниця НАУ Тіна в далекому 2005-му підкорила Майдан “Солодким гріхом” Таїсії Повалій. Хто б міг подумати, що через десяток років ця голосиста блондинка не тільки зірве овації на Хрещатику, а й буде збирати аншлаги в Палаці “Україна”, а потім стане кращою співачкою країни за версією премії YUNA-2018.

Віталій Козловський

Віталій Козловський засмутив шанувальниць жорсткою порадою
Віталій Козловський

“Караоке на майдані” відкрило талант і Віталія Козловського. Вокальна кар’єра хлопця, який до цього танцював в балеті Руслани “Життя”, почалася, коли Кондратюк приїхав зі своєю передачею до Львова, де Козловський виграв з піснею “Вона” гурту “Плач Єремії”. Потім Віталій став першим переможцем проекту “Шанс”.

Макс Барських

Макс Барських
Макс Барських

Не одного мачо дала передача “Караоке на майдані” українській естраді. У 2007 році на шоу прийшов Микола з Херсона, якому замість дизайнера, на якого навчався, судилося стати співаком Максом Барських. Тоді на Майдані Микола виконав трек Діми Білана і навіть спробував спародіював його коронний стрибок.

Наталя Валевська

Ще однією співачкою, яка підкорила глядачів на Майдані в 2005, крім Тіни Кароль, була Наталя Валевська – проста дівчина з Хмельницького. В цьому ж році її вокальні дані допомогли виграти і “Шанс”.

Схожі статті