Син Юрія Горбунова та Катерини Осадчої вже сів за кермо крутого позашляховика: зіркові діти — інші потреби

Івасику Горбунову у цьому житті пощастило двічі так точно. Алже в нього прекрасні мама і тато!

Чотири роки тому ведучий Юрій Горбунов вперше став батьком – дружина Катя Осадча народила йому сина Івана. Малюк часто з’являється в соціальних мережах зіркових батьків, однак вони досі не показали його обличчя. За словами шоумена, це позиція самого хлопчика.

Івасик Горбунов на особистих сторінках своїх батьків

Колись Юрій Горбунов розповів, що одразу після пологів вони з дружиною Катериною Осадчою домовилися, що не стануть нав’язувати дитині публічний образ життя. Саме тому Івасик Горбунов з’являється на фотографіях з батьками у таких позах, що його обличчя неможливо побачити.

Таким чином, Юрій та Катерина забезпечують хлопчику анонімність. Якщо дитина сама захоче “вийти у світ”, то користувачам посміхнеться удача, адже вони нарешті зможуть познайомитися поближче з нащадком екстравагантної телеведучої Осадчої та улюбленця публіки Горбунова. Нагадуємо, що старший син Каті Ілля також обрав непублічний образ життя.

До речі, ця обіцянка не завадила знаменитостям сфотографуватися на обкладинку глянцю разом з сином. Навіть у цьому випадку Івасик відвернув голову, а журналістам нічого не залишалося, як погодитися на такий варіант зйомок.

Івасик за кермом автомобілю

Нещодавно на особистій сторінці Юрія Горбунов в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина його сина. Хлопчик постав за кермом батькового автомобіля.

Скріншот instastories Юрія Горбунова.

Вже у такому віці спадкоємець телеведучого привчаються до управління потужним позашляховиком. А Горбунов, як завжди надає приклад для інших татусів. Адже саме таке спілкування з татусями хлопчики дуже потребують у цьому віці.

Схожі статті